İSTANBUL / ATAŞEHİR - Orhan Veli Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Orhan Veli Kanık'ın doğum günü anısına "Orhan Veli İstanbul'u Dinliyor" şiir yarışması düzenlendi. Düzenlediğimiz yarışmaya 17 okulun öğrencileri katıldı. Yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz ile 23 Nisan hazırlıklarımız  başladı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sporlarında Türkiye Şampiyonu olan öğrencimiz Cansu Sözen'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz Çocuk Kulübü öğrencilerinin "Çocuk Hakları"  temalı etkinlikleri. Öğrencilerimizi ve kulüp danışman öğretmeni Özlem Kök'ü çalışmaları için tebrik ediyorum.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz baharın gelişi etkinliği düzenlemiş. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.