İSTANBUL / ATAŞEHİR - Orhan Veli Ortaokulu

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Mrt

LGS okul tanıtımları kapsamında 21.03.2023 tarihinde ATAŞEHİR ROTARY ANADOLU LİSESİNE okul gezisi düzenlenmiştir

Mrt

13.03.2023 tarihinde Faik Somer Spor lisesine üst  öğrenim kurumlarına geçiş kapsamında okul gezisi düzenlenmiştir.

Mrt

17.03.2023 tarihinde Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gezi yapılmış olup okul tanıtılmıştır.

Şbt

Sn.Velilerimiz, sizlerden gelen ve okulumuzca yapılan ayni yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Ataşehir Kaymakamlığına/AFAD'a teslim edilmiştir. Bu süreçte emeği geçen ve hassasiyet gösteren müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, personelimize ve gerek yardımda bulunan gerek yardımda bulunamayan ancak kalben destekleyen tüm velilerimize teşekkür ederim.

Değerli Velilerimiz,

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan deprem sonrası Türk Kızılayı gerek arama kurtarma çalışmalarıyla, gerek beslenme hizmetleriyle ve gerekse başta giyim yardımı olmak üzere diğer tüm destekleriyle 10 ilde sahada çalışmaktadır. Okulumuz Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi aracılığıyla deprem bölgesine yardım kampanyası başlatmıştır.

AFAD Deprem Bağış Hesapları

ACİL KANA İHTİYACIMIZ VAR

DEPREM BÖLGELERİ İÇİN ACİL YARDIM ÇAĞRISI

Ock

31.12.2022 de veli akademileri kapsamında "UYUM VE DAVRANIŞ SORUNLARI"veli semineri yapılmıştır.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine Ataşehir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından "Güvenli internet ve Siber zorbalık "semineri verilmişti

Kas

Bugün Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin bânisi, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümü. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, hasret ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm zorluklara rağmen zaferle taçlandırdığı bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yılı kutlu olsun.

Tem

15 Temmuz 2016'da vatan, millet ve bayrak uğruna şehit olan aziz kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun...

#Türkiyeaşkına

#15temmuz