İSTANBUL / ATAŞEHİR - Orhan Veli Ortaokulu

Haz

Orhan Veli Ortaokulu ailesi olarak Polenezköy'de kahvaltı edip doğa yürüyüşü yaptık.Sene sonu kurul toplantımızı burada düzenleyerek tüm yılı akedemik ve sosyal çerçevede değerlendirdik.

Haz

Anasınıfı pizza etkinliğimiz. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

8. sınıf öğrencilerimizi eğlenceli bir törenle mezun ettik. Gelecek eğitim hayatlarında başarılar dileriz. Mezuniyet töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle beraber Ümraniye Millet  Bahçesine gittik. Hep birlikte eğlenceli zaman geçirdik. Pikniğimize katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda düzenlenen bilim şenliği  eğlenceli bir şekilde gerçekleşti.Bilim şenliğinde tüm  derslerden öğrencilerin yaptığı projeler sergilendi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Kadıköy Ahmet Sani Gezici Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini tanıdık. Organizasyon için Rehber öğretmenimiz Şinasi Karaca'ya emekleri için teşekkür ederiz.

May

Lise tanıtım gezilerinde bu gün Ataşehir Dilek Sabancı Mesleki Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Öğretmenimiz Şinasi Karaca'ya emekleri için teşekkür ederiz.

May

8. Sınıflarımızın lise gezileri devam ediyor. Ataşehir Dr Perihan -Nurettin Erk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini gezdim. Rehber öğretmenimiz Şinasi Karaca'ya emekleri için teşekkür.

May

Sekizinci sınıflar arasında yaptığımız denemede dereceye giren öğrencilerimiz

1. Akgül Havin Çolak

2. Kağan Şengül

3. İklim Boher

Öğrencilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

Sıfır atık projesi kapsamında düzenlediğimiz atık pil toplama yarışmasında en çok pil toplayan sınıfımız 5/F sınıfı olmuştur. Emeği gecen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Orhan Veli Ortaokulu olarak, 8. Sınıf öğrencilerizle okul tanıtım gezilerize devam ediyoruz. Bu gün de ilçemiz Faik Somer Spor Lisesi'ni tanıdık. Rehber Öğretmenimiz Şinasi Karaca'ya emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunun düzenlediği , Akıl ve Zeka oyunları yarışması Ataşehir ilçe turnuvasına katılım sağladık. Öğrencilerimizi ve okulumuz koordinatörü Ayşegül Gündoğmuş'u tebrik ediyorum.

Nis

Orhan Veli Ortaokulu ailesi olarak okulumuzun bahçesinde iftar yaptık. Yemeklerimizi  ve hazırlıkları yapan okulumuzun emektar çalışanlarına çok çok teşekkür ederiz.