İSTANBUL / ATAŞEHİR - Orhan Veli Ortaokulu

DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

Değerli Velilerimiz,

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde büyük bir yıkıma sebep olan deprem sonrası Türk Kızılayı gerek arama kurtarma çalışmalarıyla, gerek beslenme hizmetleriyle ve gerekse başta giyim yardımı olmak üzere diğer tüm destekleriyle 10 ilde sahada çalışmaktadır. Okulumuz Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi aracılığıyla deprem bölgesine yardım kampanyası başlatmıştır.

AYNİ YARDIM

Ayni yardım için aşağıda belirtilen malzemelere ihtiyaç duyulmaktadır. Bu malzemeleri kendiniz veya öğrencimizle okulumuza ulaştırmanızı rica ederiz. Ayni bağış kapsamında öncelikli olarak battaniye, ikramlık malzeme, su, sandviç, kışlık kıyafet(kullanılmamış),yağmurluk (Bere, ısıtıcı,Eldiven, mont, çorap, bot) ihtiyacı bulunmaktadır.  Toplanan ayni yardımlar kayıt altına alınarak okulumuz tarafından Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi toplama merkezine teslim edilecek ve yardımların deprem bölgesine ulaşması sağlanacaktır.

Yayın: 06.02.2023 - Güncelleme: 06.02.2023 21:16 - Görüntülenme: 156